دکترباتو
پنج غذای سوپرمارکتی که تبلیغ «سالم بودن» می‌کنند، در حالی که نیستند
بازدید 10
0

پنج غذای سوپرمارکتی که تبلیغ «سالم بودن» می‌کنند، اما نیستند

وقتی حرف دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم به میان می‌آید، همیشه تردیدهای بسیاری درباره اینکه چه محصولات و غذاهایی را در برنامه روزانه خود بگنجانیم، مطرح می‌شود. در یک جستجوی ساده به ترکیبی از محصولاتی با نام‌های پیشنهادی و تبلیغات حرفه‌ای برمی‌خوریم که ادعای «سالم بودن» دارند. حالا آیا واقعا سالم هستند؟ نه همیشه، به خصوص اگر قند یا چربی های ترانس که به راحتی قابل تشخیص هستند، به آنها اضافه شده باشد.

خوراکی‌ها و غذاهای ناسالم پر تبلیغ

سس سویا

سس پیش ساخته (فرموله شده) و سس ناسالم تقریباً همیشه مترادف هم به کار برده می‌شوند. این غذاهای فوق فرآوری شده (با بیش از پنج ماده) هر چند کالری کمی دارند، اما خطرات سلامتی خاصی را در خودشان پنهان می‌کنند.

در این مورد، هنگام خرید باید روی محتوای زیاد سدیم این سس‌ها – علاوه بر شکر – دقت کنید که می‌تواند به 1000 میلی گرم برسد. مقامات بهداشتی نصف مقدار نوشته شده بر روی این محصولات را به صورت روزانه توصیه می‌کنند.

 

نوشیدنی های گیاهی

آنچه پیش از این شیر جو دوسر یا سایر محصولات مرتبط با رژیم غذایی سالم نامیده می‌شد، امروزه در قالب نوشیدنی به بازار عرضه و تبلیغ می شود، که علاوه بر جو، نوشیدنی انواع بادام، برنج یا سویا نیز در فروشگاه ها یافت می شود.محصولات و غذاهای ناسالم

مشکل اصلی این محصولات افزودن موادی به شکل شکر به آنها است که کاملا برای سلامتی مضر هستند. شما فقط می‌توانید تا 24 گرم شکر در هر 100 میلی لیتر این محصولات را مصرف کنید. پس به برچسب این محصولات نگاه کنید که از این مقدار زیاد نباشد.

مراکز تغذیه سالم دستورالعمل هایی را درباره نحوه انتخاب یک نوشیدنی گیاهی خوب توصیه می‌کنند. این نکته‌ها شامل فقدان قندهای افزودنی است. همیشه در هنگام خرید این نوشیدنی‌ها مطمئن شوید که مواد افزودنی در آنها به کار نرفته باشد.

پنکیک ذرت

یکی دیگر از محصولات پر تبلیغ برای میان وعده، محصولاتی هستند که به دلیل نمک و روغن زیاد یا سایر محصولات تصفیه شده شناخته می‌شوند.

بهترین جایگزین این خوراکی‌ها، یک تکه میوه، مقداری آجیل یا چند اونس شکلات تلخ با حداقل 70 درصد کاکائو است.

جایگزین های شکر

شکر سفید، شکر قهوه ای، عسل، ساخارین… سهم عمده‌ کالری را در بین محصولات تبلیغاتی دارند. به نظر کارشناسان تغذیه، حالت ایده آل این است که مصرف این شکرهای تقلبی و جایگزین را در سبد غذایی‌تان محدود کنید، اما اگر می‌خواهید از این مواد استفاده کنید مصرف آن‌ها نباید بیش از 25 گرم در روز باشد. لازم به ذکر است که به طور طبیعی قندهای زیادی را در غذاها مصرف می‌کنیم و بهتر است از مصرف این مواد که دارای شیرینی و طعم شکر چندین برابر اما انرژی کمتری دارند خودداری کنیم.

نوشیدنی ها و آب میوه های لایت

یکی دیگر از مواد تبلیغاتی که متخصصان سلامت و تغذیه، آن‌ها را به مثابه یک رژیم غذایی سالم و متعادل رد می‌کنند، نوشیدنی‌ها و آب میوه‌های سبک یا لایت است. اگرچه برخی از تولید کننده‌ها تلاش می‌کنند تا محصول خودشان را با تبلیغ بدون قند بفروشند، اما حقیقت این است که آنها از اجزای مصنوعی و سایر ترکیبات قندی برای متعادل کردن طعم محصولشان استفاده می‌کنند.

درباره آب میوه‌ها بهترین کار این است که خود میوه را تهیه کنید و خودتان در خانه اقدام به گرفتن آبمیوه آن کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عادل متکلمی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *