دکترباتو
بازدید 41
0

عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل

عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل بسیار نادر هستند و از لحاظ علمی اثرات منفی لیزر بر روی زیر بغل تایید نشده است. اما خیلی از کسانی که می خواهند از شر موهای زائد زیر بغل راحت شوند از این عمل کم خطر نگران هستند.

لیزر موهای زائد زیر بغل توسط دستگاه های لیزر یک روش کاملا استاندارد است. ما در این نوشته سعی می کنیم عوارض احتمالی لیزر موهای زائد زیر بغل را بررسی کنیم.

از لیزر موهای زائد زیر بغل برای حذف موهای زائد زیر بغل و همینطور برای حذف زخم هایی که ممکن است در آنجا باشد استفاده می کنند. این کار را با اشعه های پر قدرت نور لیزر انجام می دهند که کاملا بی خطر هستند.

پرتوهای لیزر به موهای زیر بغل تابانده می شود و این کار باعث بر روی فولیکول های موی زیر بغل اثر می گذارد و آنها را می سوزاند و رشد موهای زیر بغل را متوقف می کند.

لیزر زیر بغل برای چه کسانی مناسب است؟

البته گفتنی است که این روش برای همه خوب نیست. کسانی که پوست روشنی دارند برای این عمل مناسب تر هستند. البته ممکن است برای رسیدن به بهترین نتیجه درمان های دیگری را در کنار لیزر انجام دهند.

همه این درمان ها و کارها برای این است که جلوی عوارض احتمالی و همینطور جلوی رشد موهای زیر بغل احتمالی گرفته شود.

آیا لیزر زیر بغل سرطان زاست؟

عوارض لیزر موهای زیر بغل

تحریک پذیری پوست

اولین عارضه ممکن است بر اثر حرارت و نور لیزر در زیر بغل ایجاد شود. این عارضه روی تحریک پذیری پوست زیر بغل بعد از عمل اثر می گذارد. در بسیاری از موارد این عارضه خودش را به صورت قرمزی نشان می دهد و بعد از چند ساعت از بین می رود. در برخی زمانها هم زخم هایی روی پوست ایجاد می شود.

همه این موارد با گذشت چند روی خود به خود از بین می روند. برای اینکه این عارضه بعد از عمل ایجاد نشود باید روی خشک و تمیز نگهداشتن محل لیزر شده حساس شوید و برای شستن آنجا از دئودورانت ها یا صابون استفاده نکنید. تا تحریک پذیری آن قیمت از بین نرفته موهای زیر بغل را هم نتراشید.

ایجاد تغییرات رنگی روی پوست

اگر تنظیمات لیزر غلط تنظیم شده باشد رنگ بندی پوست را تغییر می دهد. تغییر کردن رنگ تیره به روشن و برعکس ممکن است بر اثر تنظیمات غلط دستگاه لیزر روی دهد. البته این عارضه هم موقتی است و بعد چند ماه یا هفته از بین می رود. زیر آفتاب زیاد نایستید.

ماندن جای زخم

این عارضه هم به تنظیمات دستگاه لیزر برمی گردد. اگر این تنظیمات بیش از اندازه باشد باعث زخمی شدن پوست زیر بغل می شود. برخی مواقع ممکن است با تنظیم غلط دستگاه لیزر موهای زائد را به همراه پوست بسوزاند و جای زخم به جا بگذارد. این عارضه در کسانی که پوست تیره ای دارند زیاد دیده می شود.

التهاب

بعد از عمل ممکن است زیر بغل ورم کند. علت این عارضه به خاطر فشار زیاد بر فولیکول های موی زیر بغل است. التهاب ها بعد از سه روز کاملا از بین می روند و جای نگرانی نیست. ولی اگر رفع نشدند به پزشک معالج تان اصلاع دهید.

 

آیا لیزر زیر بغل سرطان زاست؟

جواب سر راست این است که نه اصلا اینگونه نیست. لیزر زیر بغل سرطان زا نیست. این تصوری کاملا غلط است که در بین افراد رایج شده است. درمان لیزر هیچکدام سرطان زا نیستند. شما نباید نگرانی از این بابت داشته باشید.

هیچ تاییده علمی بر این مورد بیان نشده و صرفا شایعه ای بیش نیست. توجه کنید که پرتو لیزر به اندازه سه الی پنج میلی متر روی سطح پوست نفوذ می کند و اصلا با هیچ کدام از اندام داخلی بدن تماسی ندارد. برای سرطانی شدن هم نیاز به لایه های درونی تر بدن است که این مورد در لیزر اتفاق نمی افتد.

آیا لیزر موهای زیر بغل خطرناک است؟

باز هم جواب روشن است نه خیر به هیچ وجه خطرناک نیست. اتفاقا یکی از کم خطرترین درمان های زیبایی است که انجام می شود. همانطور که در بالا هم خودتان دیدید همه عوارض احتمالی لیزر زیر بغل کاملا موقتی هستند و با گذشت کمی زمان بهبود می یابند و جای نگرانی ندارند.

فقط یک نکته است که باید رعایت کنید و آن اینکه در زمان بارداری و شیر دادن به نوزاد به هیچ وجه عمل لیزر موهای زائد انجام ندهید. هر چند این مورد هم تایید نشده ولی بهتر است برای اینکه جنین و نوزاد در سلامت کامل باشند از انجام لیزر در این برهه زمانی خودداری کنید.

 

عوارض لیزر زیر بغل و بیکینی

عوارض لیزر زیر بغل شامل مواردی بود که در بالا برای شما شرح دادیم و شامل تحریک پوست، تغییرات رنگی پوست، التهاب و جای زخم بود. همه این عوارض موقتی و زودگذر بودند و با کمی حوصله و زمان دادن از بین می روند.

عوارض لیزر بیکینی هم شامل قرمزی، خارش،  تورم فولیکول موها و سوختگی ملایم است. این حتما بعد از عمل ایجاد نخواهند شد و شک نکنید. اما بعد از یک تا دو روز از بین خواهند رفت. همه این عارضه ها به خاطر واکنش طبیعی بدن است و ربطی به مهارت و تجربه پزشک ندارد. فقط باید همه توصیه های قبل و بعد از عمل پزشک را به دقت انجام دهید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عادل متکلمی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *