دکترباتو
بازدید 40
0

علائم فیستول را بشناسید و درباره درمان لیزری فیستول بیشتر بدانید

در داخل عضله مقعد تعداد محدودی غده کوچک ترشح کننده وجود دارد. که این غده ها مواد روان کننده ای برای عبور مدفوع ترشح می کنند. اگر یکی از این غده ها مسدود شود, ممکن است آبسه (حفره عفونی) شکل بگیرد. حدود 50٪ این آبسه ها به یک فیستول تبدیل می شوند.

پس فیستول یک تونل کوچک است که غده های عفونی داخل عضله را به کانالی روی پوست در اطراف مقعد متصل می کند. علائم فیستول شامل درد و تورم در اطراف محل انسداد، و همچنین درد همراه با حرکت روده است. درمان فیستول مقعدی جراحی یا استفاده از لیزر برای درمان است.

 

علائم فیستول

موارد زیر ممکن است علائم یا نشانه های یک فیستول مقعدی باشند:

  • آبسه های مقعدی عود کننده
  • درد و تورم در اطراف مقعد
  • درد با حرکت روده
  • خونریزی
  • چرک خونی یا بوی بد در اطراف مقعد. ممکن است درد بعد از تخلیه فیستول کاهش یابد.
  • تحریک شدن پوست اطراف مقعد به علت درناژ مداوم
  • تب و لرز و احساس خستگی عمومی. (این مورد ممکن است نشانه بیماری دیگری باشد)

اگر هر یک از این علائم را در خودتان متوجه شدید، سریعا پزشک خود را ملاقات کنید.

 

درمان فیستول با لیزر

بهترین روش درمان فیستول که با بیحسی موضعی و بدون بستری شدن انجام می شود, درمان فیستول با لیزر است.

در این روش درمانی با خونریزی کمتری نسبت به سایر روشهای درمانی روبه رو خواهید بود و زمان بهبودی شما نیز برعکس روش جراحی که 1 الی 2 هفته است به همان روز عمل محدود خواهد شد.

همچنین دردی که در حین عمل لیزر تحمل خواهید کرد به مراتب کمتر از درد روش جراحی سنتی است.

پوست اطراف مقعد به منظور خارج کردن آبسه های عفونی با لیزر برش داده می شود. در 50 درصد عمل ها, بعد از خارج کردن آبسه, ممکن است کانال ایجاد شده بر اثر فیستول, همچنان باقی بماند که نیاز به تخلیه آن از بیرون مقعد است. اما در روش لیزر درمانی فیستول و آبسه های عفونی به کل از بین می روند و احتمال برگشت نیز به حداقل می رسد.

در لیزر درمانی نیازی به پانسمان توپی یا تامپون نیست, در صورتی که در روش جراحی باید پانسمان داخلی انجام شود و هنگام بیرون آوردن آن نیز خیلی دردناک است و بیمار مجبور است تمامی این دردها را تحمل کند.

همچنین در عمل لیزر فیستول مشکل انتقال عفونت هایی مانند هپاتیت نیز وجود ندارد در حالی که در روش سنتی احتمال انتقال این عفونت ها وجود دارد.

لیزر استفاده شده در درمان فیستول می تواند زائده های پوستی محل برش داده شده را دوباره ترمیم کند. در واقع لیزر فیستول در هنگام عمل تمامی عروق ریز برش داده شده را به صورت همزمان می بندد و جلوی خونریزی این رگ ها را می گیرد. به همین خاطر بیمار در زمان عمل با خونریزی کمتری مواجه خواهد بود.

لیزر درمانی در مطب و یا کلینیک انجام می شود و بیمار بعد از لیزر درمانی می تواند به راحتی اجابت مزاج کند و رژیم غذایی معمولی خود را ادامه دهد.

در صورتی که در روش جراحی سنتی بیمار باید یک روز هیچ غذایی نخورد و بعد از یک روز نیز فقط می تواند غذاهای آبکی مانند سوپ بخورد تا عمل اجابت مزاج به تاخیر بیفتد و فیستول کاملا درمان شود.

روش لیزر درمانی فیستول برای همه افراد در هر رده سنی, حتی کسانی که از بیماریهای قندی, کبدی و قلبی رنج می برند نیز انجام می شود و مشکلی پیش نمی آورد.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عادل متکلمی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *