دکترباتو
بازدید 41
0

عوارض لیزر پوست صورت

عوارض لیزر پوست صورت – اگر پیری، آکنه یا زمان زیاد در معرض آفتاب بودن پوست صورت شما را دچار لکه ها، زخم ها، چین و چروک ها یا خطوط کرده است، بازسازی دوباره سطح پوست با لیزر باعث می شود که پوست تان جوانتر و سالم به نظر برسد.

سطح دهی دوباره به پوست با لیزر، همه سطح های چروکیده و نامنظم را از بین می برد. سلولهای پوستی جدیدی که در حین ترمیم ایجاد می شوند، سطح محکم تر و جوان تری به پوست شما می دهند. این روش را می توان به تنهایی یا با سایر جراحی های زیبایی صورت انجام داد.

چطور برای لیزر پوست صورت آماده شوید؟

با مشورت با یک جراح پلاستیک یا متخصص پوست شروع کنید تا بفهمید آیا کاندیدای خوبی برای این عمل هستید یا خیر.

در صورت ابتلا به تبخال یا تاول تب در اطراف دهان تان به پزشک خود اطلاع دهید. ترمیم دوباره سطح پوست با لیزر می تواند باعث خرابی دوباره پوست در افرادی شود که قبلا مشکلات پوستی داشته اند.

اگر تصمیم دارید با دوباره از لیزر برای جوانسازی سطح پوست صورت تان استفاده کنید، پزشک حتما به شما توصیه خواهد کرد که هیچ دارو یا مکمل دیگری مانند آسپیرین، ایبوپروفن یا ویتامین E – که می تواند لخته شدن را برای 10 روز قبل از جراحی تحت تأثیر قرار دهد – مصرف نکنید.

اگر سیگار می کشید، باید دو هفته قبل و بعد از عمل کشیدن آن را متوقف کنید. سیگار کشیدن می تواند زمان بهبودی شما را طولانی کند.

پزشک شما ممکن است از قبل داروی آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت های باکتریایی و همچنین اگر در معرض تبخال یا تاول های تب هستید، داروی ضد ویروسی تجویز کند.

عوارض لیزر صورت زنان

در زمان عمل چه چیزی انتظارتان را می کشد؟

انجام عمل لیزر توسط جراح پلاستیک یا متخصص پوست انجام می شود. این یک روش سرپایی است، یعنی شما مجبور نیستید یک شب در کلینیک یا بیمارستان بمانید.

پزشک ممکن است چین و چروک های اطراف چشم، دهان یا پیشانی شما را به صورت جداگانه درمان کند، یا کل صورت شما را درمان کند. برای نواحی کوچک، پزشک نواحی لیزر شده را با بی حسی موضعی بی حس می کند. همچنین ممکن است شما را آرام کند. اگر تمام صورت شما تحت درمان باشد ممکن است به بیهوشی عمومی نیاز داشته باشید.

درمان اگر محدود به قسمت هایی از صورت باشد حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد. یک درمان کامل صورت تا دو ساعت طول می کشد.

بعد از عمل لیزر صورت چه می شود؟

بعد از عمل لیزر، پزشک محل های لیزر شده را پانسمان می کند. بعد از 24 ساعت باید چهار تا پنج بار در روز محل های لیزر شده را تمیز کنید و سپس از پمادی مانند ژل نفتی (ژله نفتی یک ترکیب هیدروکربنی نیمه جامد است که خالص نیست) استفاده کنید تا از تشکیل پوسته جلوگیری شود.

تورم و التهاب پس از لیزر سطح پوست طبیعی است. پزشک شما ممکن است برای کنترل تورم در اطراف چشم تان استروئید تجویز کند. خوابیدن روی بالش اضافی در شب هم می تواند تورم را تسکین دهد.

بعد از عمل ممکن است 12 تا 72 ساعت احساس خارش یا سوزش داشته باشید. پنج تا هفت روز بعد از عمل لیزر ، پوست شما خشک و لایه قبلی حذف و لایه جدید شروع به ایجاد می شود.

مدت زمان بهبودی لیزر صورت چقدر است؟

بسته به میزان ناحیه لیزر شده، بهبودی معمولاً 10 تا 21 روز طول می کشد. پس از بهبود پوست، می توانید از آرایش بدون روغن استفاده کنید تا قرمزی را که به طور معمول طی دو تا سه ماه کمرنگ می شود، به حداقل برسانید.

همچنین احتمالاً مدتی بعد از جراحی متوجه سبکتر شدن پوست خود خواهید شد. بسیار مهم است که شما برای محافظت از پوست تان در این مدت از ضد آفتاب “طیف گسترده”، کرم‌ ضدآفتاب طیف گسترده به محصولی گفته می‌شود که پوست شما را هم در برابر اشعه‌ UVA و هم اشعه UVB محافظت می‌کند، استفاده کنید.

هنگام انتخاب کرم ضد آفتاب، بدنبال کرم هایی باشید دارای محتوای اکسید روی 7٪ (یا بالاتر) و ضریب محافظت در برابر آفتاب SPF 30 یا بالاتر باشید.

سعی کنید مخصوصاً بین ساعت 10 صبح تا 2 بعدازظهر در زیر نور آفتاب نباشید. لباس های محافظتی مانند پیراهن آستین بلند، شلوار و کلاه لبه باز بپوشید. هنگام بیرون آمدن هر دو ساعت یکبار ضد آفتاب بزنید.

همچنین مهم است که پوست جدیدتان را به خوبی مرطوب نگه دارید. اگر از محصولات رتین A یا اسید گلیکولیک استفاده می کنید، باید پس از حدود شش هفته یا هنگامی که دکتر می گوید دوباره شروع به استفاده از آنها کنید.

 

خطرات و عوارض لیزر صورت

اگرچه سطح دهی دوباره پوست نمی تواند پوستی کامل ایجاد کند، اما می تواند ظاهر پوست شما را بهبود بخشد. خطرات و عوارض احتمالی این روش شامل موارد زیر است:

  • سوختگی یا سایر آسیب های ناشی از گرمای لیزر
  • جای زخم و تشکیل بافت اسکار (جوشگاه)
  • تغییراتی در رنگدانه های پوست
  • فعال سازی دوباره تبخال
  • خطر کم عفونت باکتریایی
  • قرمزی و حساسیت های خفیف
  • پوسته پوسته شدن
  • آسیب چشمی
  • تاول در اثر لیزر موهای زائد صورت

 

عوارض لیزر موهای زائد و سرطان

افرادی از ما می پرسند اگر کسی سرطان موروثی داشته باشد و بخواهد لیزر صورت انجام دهد، آیا سرطان او زودتر فعال می شود؟ یا شدیدتر می شود؟

در جواب می توانیم بگوییم که این عمل کاملا تایید شده است و تمام مراحل درمان با لیزر مطابق تاییدیه FDA آمریکا می باشد. و تاکنون حتی یک مورد ناراضی از این عمل گزارش نشده است. اگر گزارش بود حتما جلوی عمل در آمریکا گرفته می شد.

همچنین توجه کنید که عمق نفوذ لیزر حدود ۳ میلی متر است و اصلا به اندام‌های داخلی بیمار وارد نمی شود تا آسیبی به اندام ها بزند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عادل متکلمی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *