دکترباتو
بازدید 50
0

جراحی اسلیو معده

جراحی اسلیو معده جراحی‌ای است که ظرفیت معده شما را کوچک کرده و با محدود کردن اجباری رژیم غذایی چاقی فرد را از بین می‌برد. کاری که در این جراحی انجام می شود این است که هشتاد درصد معده که شامل هورمون گرلین (این هورمون باعث اشتها میشه همان هورمون گرسنگی) است را از معده جدا و خارج می کنند و بقیه بخشهای مانده را با منگنه های تیتانیومی به هم وصل می کنند.

بعد از عمل معده بیمارها کوچک می شود و چون هورمون گرلین هم حذف شده اشتهاشون برای خوردن کمتر میشود. حتی اگر خودشان هم بخواهند که پرخوری کنند امکان این کار را ندارند. این روند تا آخر عمر با فرد می ماند و تا یکسال بعد از عمل وزن شخص کم میشود و بعد تا آخر عمر در همان وزن باقی می ماند.

 

جراحی اسلیو معده

حتما تا حالا متوجه شدید که این روش یک روش محدود کننده است و با این عمل خوردن فرد کمتر میشود و با کم خوردن چاقی هم به سراغ شخص نمی آید. حالا چطور این عمل را انجام می دهند؟

اول با لاپاروسکوپی به شکم فرد وارد می شوند و هشتاد درصد حجم معده را با یک دستگاه مخصوصی همزمان برش و بخیه می زنند و مواد اضافی را از شکم خارج می کنند. این مواد برداشته شده همان 80 درصد هورمون گرسنگی است که باعث پرخوری طرف میشد. با حذف این هورمون اشتهای بیمار کاملا طبیعی می شود و فرد با خوردن مقدار کمی غذا سیر می شود.

این نکته را هم بدانید که هورمون برداشته شده، ضدانسولین است و با برداشتن آن بعد از عمل دیابت شخص هم به حالت نرمال در میاد.

از مزیت های این عمل روش جراحی راحت و بدون دردسری دارد و برای بیمارهایی که بیماری انتهای روده مثل کرون و کولیت یا چسبیدگی روده دارند خیلی خوب است.

برای بیمارهایی که شکم گنده ای دارند یا چربی شکم شان زیاد است، برای ورود به شکم و داشتن دید مناسب برای برداشتن مواد زاید از عمل دو مرحله ای اسلیو استفاده می کنند. در مرحله اول جراحی اسلیو را انجام می دهند و بعد از هشت ماه یا یکسال از عمل، مرحله دوم را که شامل عمل های ترکیبی است انجام می دهند. البته عمل خیلی از بیمارها در همان مرحله اول جواب می دهد و نیازی به اجرای مرحله دوم نمی شود.

جراحی اسلیو معده برای چه کسانی مناسب است؟

مناسب بودن عمل اسلیو را باید دکتر متخصص تشخیص بدهد. قبل از عمل با معاینه و بررسی هایی که توسط پزشک انجام می شود، انتخاب بهترین روش درمان صورت می گیرد.

بهتر است بگوییم چه کسانی نمی توانند این عمل را انجام بدهند یا اولویت اول جراحی آنها نیست. افراد زیاد بهتر است این عمل را انجام ندهند.

  • همه کسانی که ریزه خواری دارند و نمی توانند جلوی خوردن خودشون را بگیرند.
  • کسانی که وزن بسیار غیرعادی دارند.
  • کسانی که بیماریهای متابولیک خاص و طولانی مانند دیابت دارند.

 

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عادل متکلمی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *